AZ SCREEN RECORDER NO ROOT V4.8.8 FULL APK – TAM SÜRÜM

AZ SCREEN RECORDER NO ROOT V4.8.8 FULL APK – TAM SÜRÜM

AZ Screen Recorder No Root v4.8.8 FULL APK, ekran görüntüsünü video şeklinde kaydetmenize olanak sağlayan yapımcılığını Hecorat firmasının üstlendiği Android platformunun ünlü uygulamalarından birisidir. Kullanım amacı olarak cihazınıza kurup-açtıktan sonra sizden aldığı yönlendirmeler doğrultusun ekran kaydı yapmak ve paylaşımı hazırlamaktır. AZ Screen Recorder No Root kullanıcısına ücretsiz olarak sunulsa da uygulama içindeki birçok özellik kullanıma kapalıydı bu yüzden FULL APK yani TAM SÜRÜM olarak sunuyorum bu sayede uygulamayı dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. TÜRKÇE dil desteği mevcuttur, bu sayede menüler içinde zorlanmadan gezebilir, gerekli ayarları yapabilirsiniz. AZ Screen Recorder No Root v4.8.8 sürümünde hata düzenlemeleri yapılmıştır. AZ Screen Recorder No Root Play Store’da 565.000’den fazla indirilmiştir.

OYUNUMUZDAN GÖRÜNTÜLER

KURULUMU

AZ Screen Recorder No Root v4.8.8 FULL APK dosyamızı indirip kuralım ve uygulamamızı açalım.
UYARI : Cihaz sürümünün minimum Android 5.0+ üzeri olması gereklidir.
İNDİRMELER HAKKINDA
Bilgilendirme 1 : Bazı cihazlarda "Dosya Açılamıyor" hatası alabilirsiniz, cihazınızda bulunan dosya yöneticisini kullanarak indirilenler veya download klasörüne girip açın, sorunsuz kurulacaktır.

Bilgilendirme 2 : Bazen "Bilinmeyen bir hata nedeniyle xxxx-androidoyunclub.apk dosyası indirilemedi." hatası alıyorsanız indirme sayfasını (cloud.mail.ru) yenileyip tekrar deneyin, 1-2 defa denedikten sonra indirme başlar.

Yorum Gönder

0 Yorumlar