Z KAMERA V3.08 MOD APK – FULL SÜRÜM (PREMİUM)

Z KAMERA V3.08 MOD APK – FULL SÜRÜM (PREMİUM)

Z Kamera v3.08 FULL APK, kamera uygulamalarına ilginiz varsa cihazınızda bulunması gerektiğini düşündüğüm yapımcılığını GOMO stüdyosunun üstlendiği Android platformunun popüler uygulamalarından birisidir. Kullanım alanı olarak cihazınızda bulunan görsellere çeşitli efektler vermenizi sağlayan işlevsel bir uygulamadır. Sürekli genişleyen filtre arşivi ile görüntülerinizi güzelleştirebilir, kolaj yaparak farklı izlenimler elde edebilirsiniz. Z Kamera normal şartlarda kullanıcısına ücretsiz olarak sunulsa da uygulama içindeki bir çok filtre ve özellik kullanıma kapalıydı bu yüzden MOD APK yani premium (vip) sürüm olarak sunuyorum bu sayede fotoğraflarınıza dilediğiniz gibi filtreler uygulayabilir, kesebilir, birleştirebilir, kolajlar yapabilirsiniz. Kullanımı oldukça kolaydır, TÜRKÇE dil desteği mevcuttur. Z Camera Play Store’da 960.000’den fazla indirilmiştir.

OYUNUMUZDAN GÖRÜNTÜLER

KURULUMU

Z Kamera v3.08 MOD APK dosyamızı indirip kuralım uygulamamızı açalım.
Z Kamera 3.08 vip apk : uygulama içindeki tüm ücretli özellikler kullanıma açıktır full sürümüdür.
İNDİRMELER HAKKINDA
Bilgilendirme 1 : Bazı cihazlarda "Dosya Açılamıyor" hatası alabilirsiniz, cihazınızda bulunan dosya yöneticisini kullanarak indirilenler veya download klasörüne girip açın, sorunsuz kurulacaktır.

Bilgilendirme 2 : Bazen "Bilinmeyen bir hata nedeniyle xxxx-androidoyunclub.apk dosyası indirilemedi." hatası alıyorsanız indirme sayfasını (cloud.mail.ru) yenileyip tekrar deneyin, 1-2 defa denedikten sonra indirme başlar.

Yorum Gönder

0 Yorumlar