PSİPHON PRO V166 FULL APK – TAM SÜRÜM

PSİPHON PRO V166 FULL APK – TAM SÜRÜM

Psiphon Pro v166 FULL APK, internette yasaklara takılmadan gezmek istiyorsanız kullanabileceğiniz yapımcılığını Psiphon Inc. firmasının üstlendiği dünyaca ünlü uygulamalardan birisidir. Kullanım amacı olarak cihazınızı ip tüneline alıp farklı ülkelerden giriyormuş gibi internette gezmenize olanak sağlayan başarılı bir uygulamadır. Psiphon Pro içinde yaşanan kısıtlamalardan dolayı FULL APK yani TAM SÜRÜM olarak sunuyorum bu sayede hız limitede takılmadan tüm ülkelerin bağlantılarını kullanabilirsiniz. İster uygulamanın kendi tarayıcısını, isterseniz de tüm cihazı VPN ayarlarına dahil edebilirsiniz. Kullanımı oldukça kolaydır, TÜRKÇE dil desteği mevcuttur. Ayrıca uygulama üzerinden internet kullanımı izleyebilirsiniz. Amerika, Almanya, İspanya, Kanada gibi ülkeleri gezintinize vekil olarak kullanabilirsiniz. Psiphon Pro v166 sürümünde hata düzenlemeleri yapılmıştır. Psiphon Pro Play Store’da 210.000’den fazla indirilmiştir.

OYUNUMUZDAN GÖRÜNTÜLER

KURULUMU

Psiphon Pro v166 FULL APK dosyamızı indirip kuralım ve uygulamamızı açalım.
Psiphon Pro 166 premium apk : uygulama içindeki hız limiti kaldırılmış olup, tüm ülkelere bağlantı açıktır.
İNDİRMELER HAKKINDA
Bilgilendirme 1 : Bazı cihazlarda "Dosya Açılamıyor" hatası alabilirsiniz, cihazınızda bulunan dosya yöneticisini kullanarak indirilenler veya download klasörüne girip açın, sorunsuz kurulacaktır.

Bilgilendirme 2 : Bazen "Bilinmeyen bir hata nedeniyle xxxx-androidoyunclub.apk dosyası indirilemedi." hatası alıyorsanız indirme sayfasını (cloud.mail.ru) yenileyip tekrar deneyin, 1-2 defa denedikten sonra indirme başlar.

Yorum Gönder

0 Yorumlar