Virüs Temizleme Programı İndir

Bu yazı, "24 Eylül 2017" tarihinde yazıldı ve "

Program İndir

" kategorisinde yer alıyor.

Virüs Temizleme Programı İndir


Virüs Temizleme Programı İndir
Virüs Temizleme Programı İndir
Bilgiler
Program Adı: ComboFix
Dili: Türkçe & İngilizce
Türü: Virüs Temizleyici
Sürümü: v17.8.4.1
Lisansı: Ücretsiz
Geliştiricisi: sUBs
İşletim Sistemi: Windows XP-10
Platformu: Bilgisayar
Dosya Türü: Exe
Dosya Boyutu: 5.39 MB
Hakkında
Combofix, bilgisayarımıza bulaşan kötü amaçlı yazılım ve virüsleri tek başına temizleyebilen güçlü bir sistem güvenliği programıdır. Zaman zaman en iyi antivirüs ve güvenlik programlarının algılayamadığı kötü amaçlı yazılım ve virüsleri bile tespit edip tek başına imha edebilmektedir.
İnternet üzerinden indirdiğimiz oyunlar, filmler, programlar veya taşınabilir aygıtlar ile bilgisayarlar arasında yaptığımız veri transferleri. Bu örnekleri artırmak mümkün ve bu örneklerden sadece bir tanesi bile bilgisayarımıza kötü amaçlı yazılım veya virüs bulaşması için kâfi olabilir.
Bilgisayarımıza kötü amaçlı yazılım veya virüs bulaşması halinde tüm kişisel verilerimiz çalınabilir ve dosyalarımız kullanılamaz hale gelebilir. Böyle bir duruma girmekten sakınmak için öncelikle alışveriş, indirme ve gezinmelerimizi güvenilir web siteleri üzerinden yapmamız icap eder.
Bu tür istenmeyen bir duruma girmemiz halinde ise combofix programını kullanarak bilgisayarımızda bulunan kötü amaçlı yazılım ve virüsleri temizleyebiliriz. Ayrıca combofixin, flash bellek ve harici disk temizleme desteği sayesinde taşınabilir aygıtlarınızı da tarayıp zararlı yazılım ve virüslerden arındırabilirsiniz.
En bilindik kötü amaçlı yazılımlar; virüs, truva atı (trojan horse), casus yazılım (spyware), solucan (worm), arka kapı (backdoor), telefon çevirici (dailer), mesaj sağanağı (spam), tarayıcı ele geçirme (browser hijacking), kök kullanıcı takımı (rootkit), korunmasızlık sömürücü (exploit), klavye takip sistemi (keylogger)
İndirme Linkleri
32 Bit;
Seçenek 1: İNDİR
Seçenek 2: İNDİR
64 Bit;
Seçenek 1: İNDİR
Seçenek 2: İNDİR

Yorum Gönder

0 Yorumlar