NOVA LAUNCHER PRİME V5.5 FULL APK – TAM SÜRÜM

NOVA LAUNCHER PRİME V5.5 FULL APK – TAM SÜRÜM

Nova Launcher Prime v5.5 FULL APK, cihaz görünümü değiştirme konusunda başarılı bir uygulama olan yapımcılığını TeslaCoil Software firmasının üstlendiği Android platformunun popüler launcher yani başlatıcılarından birisidir. Kullanım alanı olarak cihazınızın genel menü görünümünden sıkılmış ve farklı arayışlar içine girmişseniz kesinlikle denemeniz gerektiğini düşünüyorum. Nova Launcher kullanıcısına her ne kadar ücretsiz olarak sunulsa da uygulama içinde birçok kilitli özellik mevcuttu bu yüzden FULL APK yani TAM SÜRÜM olarak sunuyorum bu sayede hiçbir kısıtlamaya takılmadan kullanabilirsiniz. Kullanımı oldukça kolaydır. Nova Launcher Prime v5.5 sürümünde yeni uygulama arama sistemi ve Android Oreo için düzenlemeler yapılmıştır. Nova Launcher Prime Play Store’da 10.00TL’dir.

LAUNCHER GÖRÜNTÜLERİ

KURULUMU

Nova Launcher Prime v5.5 FULL APK dosyamızı indirip kuralım, launcher kullanıma hazırdır.
Bilgilendirme : cihazınızın eski temasına dönmek için uygulamayı silmeniz yeterlidir.
İNDİRMELER HAKKINDA
Bilgilendirme 1 : Bazı cihazlarda "Dosya Açılamıyor" hatası alabilirsiniz, cihazınızda bulunan dosya yöneticisini kullanarak indirilenler veya download klasörüne girip açın, sorunsuz kurulacaktır.

Bilgilendirme 2 : Bazen "Bilinmeyen bir hata nedeniyle xxxx-androidoyunclub.apk dosyası indirilemedi." hatası alıyorsanız indirme sayfasını (cloud.mail.ru) yenileyip tekrar deneyin, 1-2 defa denedikten sonra indirme başlar.

Yorum Gönder

0 Yorumlar