NFS MOST WANTED V1.3.98 MOD APK – MEGA HİLELİ

NFS MOST WANTED V1.3.98 MOD APK – MEGA HİLELİ

NFS Most Wanted v1.3.98 PARA HİLELİ APK, araba yarış oyunlarını seven hocalarım için vazgeçilmez bir seri olan NFS’nin resmi mobil oyunlarından bence en iyisidir. Yapımcılığını ELECTRONIC ARTS yani EA GAMES firması üstlenmiştir. Amacınız kontrolünü sağladığınız spor arabalar ile bulunduğunuz şehir içinde polisleri atlatmak, rakiplerinizle kapışıp onlardan önce bitiş çizgisine varmaktır. Need for Speed Most Wanted içinde yaşanan maddi sorunlardan ve genel zorluklardan dolayı MOD APK yani sınırsız para hileli, tüm araçlar-haritalar kullanıma açık olarak sunuyorum bu sayede rakiplerinize karşı daima önde olabilir, dilediğiniz arabayı seçip istediğiniz bölümde rahatça oynayabilirsiniz. Bitmek bilmeyen yollar, güçlü arabalar, uzun soluklu oyun yapısı, onlarca bölüm ve dahası sizleri bekliyor. NFS Most Wanted v1.3.98 sürümünde hata düzenlemeleri yapılmıştır. Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller sensör veya joystick mantığıyla sağlanabilmektedir. NFS Most Wanted Play Store’da 17.99TL’dir 195.000’den fazla indirilmiştir.

OYUNUMUZDAN GÖRÜNTÜLER

KURULUMU

NFS Most Wanted v1.3.98 SD DATA dosyamızı indirip rardan çıkaralım “com.ea.games.nfs13_row” ve android/obb klasörüne atalım. (obb klasörü yoksa siz oluşturun)
NFS Most Wanted v1.3.98 MOD APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.
NFS Most Wanted 1.3.98 para hile apk : oyuna giriş yaptığınızda paranıza bakmanız yeterlidir.
NFS Most Wanted 1.3.98 araba hile apk : oyuna giriş yaptığınız araçların kilidi açıktır.
NFS Most Wanted 1.3.98 bölüm hile apk : oyun içinde istediğiniz görevden başlayabilirsiniz.
UYARI : oyunun kurulumunu tamamen yapmalısınız. SD DATA dosyasını konu içinden indirmeniz gerekiyor aksi halde oyun açılmayabilir.
İNDİRMELER HAKKINDA
Bilgilendirme 1 : Bazı cihazlarda "Dosya Açılamıyor" hatası alabilirsiniz, cihazınızda bulunan dosya yöneticisini kullanarak indirilenler veya download klasörüne girip açın, sorunsuz kurulacaktır.

Bilgilendirme 2 : Bazen "Bilinmeyen bir hata nedeniyle xxxx-androidoyunclub.apk dosyası indirilemedi." hatası alıyorsanız indirme sayfasını (cloud.mail.ru) yenileyip tekrar deneyin, 1-2 defa denedikten sonra indirme başlar.

Yorum Gönder

0 Yorumlar