Müzik İndirme Programı İndir


PROGRAMI İNDİR(Hızlı İndirme)
Bu yazı, "24 Eylül 2017" tarihinde yazıldı ve "

Program İndir

" kategorisinde yer alıyor.

Müzik İndirme Programı İndir


Müzik İndirme Programı İndir
Müzik İndirme Programı İndir
Bilgiler
Program Adı: MP3 Download Manager
Dili: Türkçe
Türü: Müzik İndirme Programı
Sürümü: v1.3
Lisansı: Ücretsiz
Geliştiricisi: Fatih Duman
İşletim Sistemi: Windows XP-10
Platformu: Bilgisayar
Dosya Türü: Exe
Dosya Boyutu: 16 MB
Hakkında
MP3 download manager, windows işletim sistemine sahip bilgisayar veya laptoplarımızdan ücretsiz mp3 indirebileceğimiz bir programdır. Programı kurduktan sonra birkaç tık ile istediğimiz şarkıları ve şarkı listelerini hızlıca indirebiliyoruz.
Günümüzde müziğe duyduğumuz ilgi sebebi ile zaman zaman sevdiğimiz müzikleri veya bir sanatçıya duyduğumuz alaka sebebi ile o sanatçının tüm müziklerini indirmek isteyebiliyoruz. İşte bu isteklerimizi karşılayabilmemiz için iyi bir müzik indirme yöneticisine ihtiyacımız olduğu aşikar.
Ancak, bu isteklerimizi yerine getirmeye çalışırken türlü sorunlar karşımıza çıkabiliyor. Örneğin, güvenle işlem yapabileceğimiz bir müzik indirme sitesi veya programı bulamamamız, bulduğumuz site veya programların yavaş ve yetersiz olması, vesaire…
MP3 download manager, bu bağlamda isteklerimizi karşılayabilecek ideal bir program diyebiliriz. Türkçe dil desteği sunan programımız, son derece basit bir algoritma ile çalışmaktadır. Programı kurduktan sonra, arama kutusuna sanatçı veya müzik adını girerek arama yapıyor ve seçtiğimiz müzikleri veya müzik listelerini bedava indiriyoruz.
Oldukça sade bir kullanıcı arayüzü bulunan programımız, yediden yetmişe herkesin rahatlıkla kullanabileceği basitlikte tasarlanmıştır. Aynı zamanda indirmek istediğimiz müziklerin ses kalitesini ayarlayabilmemiz de programımızın öne çıkan diğer özellikleri arasında yer almaktadır.
İndirme Linkleri
32 Bit;
Seçenek 1: İNDİR
Seçenek 2: İNDİR
Seçenek 3: İNDİR
64 Bit;
Seçenek 1: İNDİR
Seçenek 2: İNDİR
Seçenek 3: İNDİR

Yorum Gönder

0 Yorumlar