EXTREME CAR DRİVİNG SİMULATOR 2 V1.0.4 MOD APK – PARA HİLELİ

EXTREME CAR DRİVİNG SİMULATOR 2 V1.0.4 MOD APK – PARA HİLELİ

Extreme Car Driving Simulator 2 v1.0.4 PARA HİLELİ APK, araba sürme ve simülasyon oyunlarını seven hocalarım için güncel sürümünü ekleme gereksinimi duyduğum yapımcılığını ünlü AxesInMotion Racing stüdyosunun üstlendiği Android platformuna geçtiğimiz aylarda giriş yapan mükemmel bir oyundur. Amacınız kontrolünü sağladığınız araba ile bulunduğunuz şehir içinde sürüşler yaparak görevleri tamamlamaktır. Extreme Car Driving Simulator 2 içinde yaşanan maddi sorunlardan ve genel zorluklardan dolayı MOD APK yani sınırsız para hileli, sınırsız altın hileli olarak sunuyorum bu sayede oyunun keyfini sonuna kadar çıkarabilir, istediğiniz arabaları satın alıp, rahatça sandık açabilirsiniz. Güçlü arabalar, bitmek bilmeyen yollar, zorlu görevler ve dahası sizleri bekliyor. Extreme Car Driving Simulator 2 v1.0.4 sürümünde hata düzenlemeleri yapılmıştır. Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller çift parmak veya sensör ile sağlanabilmektedir. Extreme Car Driving Simulator 2 Play Store’da erken erişim aşamasındadır.

OYUNUMUZDAN GÖRÜNTÜLER

KURULUMU

Extreme Car Driving Simulator 2 v1.0.4 MOD APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.
Extreme Car Driving Simulator 2 1.0.4 para hile apk : oyuna giriş yaptığınızda paranıza bakmanız yeterlidir.
Extreme Car Driving Simulator 2 1.0.4 altın hile apk : oyuna giriş yaptığınızda altın miktarına bakmanız yeterlidir.
İNDİRMELER HAKKINDA
Bilgilendirme 1 : Bazı cihazlarda "Dosya Açılamıyor" hatası alabilirsiniz, cihazınızda bulunan dosya yöneticisini kullanarak indirilenler veya download klasörüne girip açın, sorunsuz kurulacaktır.

Bilgilendirme 2 : Bazen "Bilinmeyen bir hata nedeniyle xxxx-androidoyunclub.apk dosyası indirilemedi." hatası alıyorsanız indirme sayfasını (cloud.mail.ru) yenileyip tekrar deneyin, 1-2 defa denedikten sonra indirme başlar.

Yorum Gönder

0 Yorumlar