DAN THE MAN V1.1.9 MOD APK – PARA HİLELİ

DAN THE MAN V1.1.9 MOD APK – PARA HİLELİ

Dan The Man v1.1.9 PARA HİLELİ APK, macera, mücadele ve bölüm tabanlı oyunları seven hocalarım için düzenli olarak güncel sürümünü ekleme gereksinimi duyduğum yapımcılığını ünlü Halfbrick stüdyosunun üstlendiği Android platformunun popüler oyunlarından birisidir. Amacınız kontrolünü sağladığınız karakter ile bulunduğunuz bölümlerde kötü güçlere karşı mücadele etmek, arkadaşlarınızı kurtarmak ve bölümleri tamamlamaktır. Dan The Man içinde yaşanan maddi sorunlardan ve genel zorluklardan dolayı MOD APK yani sınırsız para hileli, premium yani vip hileli, tüm karakterler kullanıma açık şekilde sunuyorum bu sayede oyunun keyfini sonun kadar çıkarabilir, istediğiniz gibi geliştirmeleri yapabilirsiniz. Geniş oyun evreni, onlarca görev, güçlü düşmanlar ve dahası sizleri bekliyor. Dan The Man v1.1.9 sürümünde yılbaşı teması hakim olup, hata düzenlemeleri yapılmıştır. Grafikleri 2D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller joystick mantığıyla sağlanmaktadır. Dan The Man Play Store’da 380.000’den fazla indirilmiştir.

OYUNUMUZDAN GÖRÜNTÜLER

UYARI : oyuna giriş yaparken daima internet bağlantınızı kapalı tutun, aksi hale hile sorun çıkarabilir.

KURULUMU

Dan The Man v1.1.9 MOD APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.
Dan The Man 1.1.9 para hile apk : oyuna giriş yaptığınızda paranıza bakmanız yeterlidir.
Dan The Man 1.1.9 premium hile apk : oyuna premium yani vip olarak başlarsınız.
Dan The Man 1.1.9 karakter hile apk : oyun içindeki gerçek parayla satılan karakterler-kostümler-bölümler kullanıma açıktır.
İNDİRMELER HAKKINDA
Bilgilendirme 1 : Bazı cihazlarda "Dosya Açılamıyor" hatası alabilirsiniz, cihazınızda bulunan dosya yöneticisini kullanarak indirilenler veya download klasörüne girip açın, sorunsuz kurulacaktır.

Bilgilendirme 2 : Bazen "Bilinmeyen bir hata nedeniyle xxxx-androidoyunclub.apk dosyası indirilemedi." hatası alıyorsanız indirme sayfasını (cloud.mail.ru) yenileyip tekrar deneyin, 1-2 defa denedikten sonra indirme başlar.

Yorum Gönder

1 Yorumlar

Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)