BlueStacks App Player HD 0.10.7 + Root Full Türkçe İndir

Bu yazı, "24 Ekim 2015" tarihinde yazıldı ve "

Program İndir

" kategorisinde yer alıyor.

BlueStacks App Player HD 0.10.7 + Root Full Türkçe İndir


BlueStacks App Player HD 0.10.7 + Root Full Türkçe İndir
BlueStacks App Player HD 0.10.7 + Root Full Türkçe İndir
bilgi
BlueStacks App Player ile android için hazırlanan uygulama ve oyunları windows işletim sistemlerinde çalıştırabilirsiniz. Android tabanlı akıllı telefonlarda milyonlarca kişinin kullandığı uygulama ve oyunlar bulunuyor. Bluestacks, bu uygulama ve oyunların tamamını windows işletim sistemli bilgisayarlarda çalıştıran bir simülatör görevi görüyor. Android tabanlı bağımlılık yapan oyunlar günümüzde akıllı telefon kullanıcılarının şarjlarını çok kısa sürede bitirmesine sebebiyet verebiliyor.
Artık bu tür oyunları bilgisayar ile hem daha konforlu biçimde oynayıp hem de akıllı telefonlarımızın batarya ömrünü uzatabileceğiz. Bunun yanı sıra clash of clans, legend online ve real boxing gibi popüler oyunları büyük ekranda oynamamızı sağlayarak bambaşka bir deneyim sunuyor.
Bluestacks, setup ile basitçe kurulur, kurulumdan sonra otomatik olarak başlar ve kullanıcıyı yormayacak akıllı bir sistem ile çalışır. Daha önce android kullanan birisi, aynı şekilde basitçe kullanabilir. Piyasadaki benzer programlarının yanı sıra bilgisayarda daha az veri kullanıp çok daha iyi işler yapar. Root gibi oldukça gelişmiş özellikleri ile bilgisayarda gerçek bir android deneyimi sunar.
Android’de olduğu gibi gmail hesabınızla google’a giriş yapıp play store üzerinden istediğiniz oyun ve uygulamayı indirip kullanmanız mümkün. Bahsedebileceğimiz eksi yönleri ise kurulumun biraz uzun sürmesi ve microsoft framework gereksiniminin olması. Sorunsuz bir uygulama deneyimi için sitemizden microsoft framework yazılımının son sürümünü indirip kurun.
indir
Link 1 : İNDİR
Rar Şifresi : www.saglamindir.net

Yorum Gönder

0 Yorumlar